Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
of 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel (optioneel)
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1557 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1h 30min
Hot Sarti
20min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1 Std.
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 Min
Apfel mit Vanille-Espuma
20min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40 min
Mediterrane Baguettes
4 Std.