Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
of 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1557 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasch
2h
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 Std. 30 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1 Std. 30 Min
Kimchi
144h
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Zitronen-Basilikum-Eis
12h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Sauerbratenragout
48h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.