Compatibele versies
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 160.4 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 137.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème anglaise
15min
Shakshuka
50min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Tempé
48 godz.
Vegetarische hamburger
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Soja yoghurt
12h 15min