Apparaten en Accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Vetten
56.8 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
21.4 g
Koolhydraten
160.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Lolly's
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen