Compatibele versies
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 160.4 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 137.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 godz. 15 min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.