Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gambas crudas peladas
- 300 g de cava
- 800 g de mejillones frescos limpios
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 12 vieiras
- 1 chalota (aprox. 40 g) en mitades
- 45 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina de trigo
- 200 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4117 kJ / 984 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 58.3 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1544.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa vizcaína
40 Min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30min
Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
2u. 45min
Yogur de chocolate con galletas en Varoma
14 godz. 15 min
Parfait de Chai latte
15 godz. 5 min
Foie gras (al vacío)
72h
Pudin de lima limón
5 Std.
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3 godz. 30 min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1hod.
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 godz. 30 min
Foie de pato
33u.
Salsa a la pimienta
20min