![Crema de mariscos al cava con hojaldre Crema de mariscos al cava con hojaldre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82890018400392a7e7f544bf54a78662/Derivates/c9057f3a69a1f42a3fba59bc75b429967e850555.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gambas crudas peladas
- 300 g de cava
- 800 g de mejillones frescos limpios
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 12 vieiras
- 1 chalota (aprox. 40 g) en mitades
- 45 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina de trigo
- 200 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4117 kJ / 984 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 58.3 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1544.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vinagreta de pimientos
5min
Croquetas de centollo
7hod.
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Calamares en su tinta
1ωρ. 5 λεπτ.
Rollo de bonito
1ωρ. 10 λεπτ.
Sobaos
30min
Pixín amariscado
3h 30min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Aleta de ternera rellena con puré de patatas
55 dk
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2 godz.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min