Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 5 huevo
- 150 g azúcar
- 15 g azúcar aromatizada con vainilla
- 1 pizca sal
- 175 g harina semi-integral
- 2 cditas polvo para hornear
- 5 cda agua caliente
Crema de champán
- 8 láminas de grenetina
- 1 limón, el jugo y la ralladura
- 3 yemas de huevo
- 150 g azúcar
-
200
g de champán
of 200 g de vino blanco, o sparkling white wine - 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de uvas, rojas o blancas
- 1 de jugo de limón, recién exprimido
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 1321.5 kJ / 315.8 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 117.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches con rompope
2sa
Cheesecake de jamaica
2sa
Canastitas de almendra con frutas
45 min
Rebanada de Jamaica
1sa
Crepas dulces con piñones, pistaches y especias
3 Std. 40 Min
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5h 35 min
Pastel de rompope
2sa
Pera y jamaica al horno
Geen beoordelingen
Brochetas de verdura BBQ
30 min
Coctel de champiñones
20min
Atole de guayaba
40 min
Pozole de setas
1sa