Compatibele versies
Ravioles de nueces en forma de estrella con salsa de champán
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para ravioles
- 200 g de harina de trigo
- 2 de huevo
- 1 cda de aceite de oliva
Relleno de ravioles
- 2 ramitas de perejil fresco
- 40 g de queso parmesano
- 50 g de nuez de castilla, pelada
- 30 g de mantequilla
- 100 g de pera, en dados (1 cm)
- 20 g de jitomate deshidratado, reducidos a la mitad
- 150 g de queso ricotta
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 pizcas de nuez moscada en polvo
Salsa de champán
- 1 diente de ajo
- 30 g de echalot
- 30 g de mantequilla
-
1
cdita de harina de trigo
of 1 cdita de fécula de maíz - 180 g de caldo de verduras
- 200 g de champán
- 20 g de media crema
- 1 - 2 cditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- 20 g de granada
- hojas de perejil fresco, para adornar
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 10587.2 kJ / 2530.4 kcal
- Eiwitten
- 78.4 g
- Koolhydraten
- 214.1 g
- Vetten
- 139.2 g
- Verzadigd vet
- 59.8 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 5633.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1h 15min
Untable de pepino y ricotta
10min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Gnocchis de betabel
1 godz. 40 min
Pasta con pesto de arúgula
30min
Sopa Húngara de hongos
30min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40min
Coliflor asada con puré de alubias
25 Min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min