Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para focaccia
- 200 g de agua
- 1 cda de azúcar
- 7 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de trigo
- 2 cdas de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- 1 romero, fresco, solo las hojas
- aceite, un poco mas para engrasar
Cebolla caramelizada
- 2 cebollas moradas, fileteadas
- 25 g de aceite de oliva
- 45 g de azúcar mascabado
- ½ cdita de sal
- 25 g de vinagre de manzana
- 1 chile serrano
- 8 higos, en mitades
Montaje
- aceite de oliva, para barnizar
- 200 g de jamón serrano, en rebanadas delgadas
- 200 g de queso de cabra, en trozos
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 14696.3 kJ / 3512.5 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 431.4 g
- Vetten
- 133.5 g
- Verzadigd vet
- 55.3 g
- Vezels
- 28.5 g
- Natrium
- 9757.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas de chispas de chocolate
40min
Jocoque casero
15 godz.
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Brownies
50 min
Frijoles Maneados
20 min
Pay de nuez sin harina
2h
Bolitas de nuez
30min
Barritas de avena y frutos rojos
55 Min
Focaccia de jitomate
1h
Pastel de sushi
1h
Galletas “Levain Copy Cat”
1 godz. 20 min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3 Std. 20 Min