Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 70 g cukru
- 400 g mąki pszennej
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 3 żółtka
Nadzienie
- 1 żółtko
- 1 łyżka śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g masła, miękkiego
- 20 g brązowego cukru, plus dodatkowa porcja do posypania nadzienia
- 500 g czereśni, świeżych, drylowanych
- migdały, w płatkach, do posypania (ok. 20 g)
- Voeding
- per 1 porcje
- Calorieën
- 2087.9 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 8.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kwiaty czarnego bzu smażone w cieście
30 min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3 Std. 10 Min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1 Std. 10 Min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 Std.
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
2 Std. 50 Min
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Galette z borówkami
1 godz. 25 min
Odwracane ciasto z gruszkami
2u. 15min
Tarta budyniowa
1h 15 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20 min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 godz. 10 min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 godz. 10 min