Apparaten en Accessoires
Bakcang Kacang Tanah
Voorbereiding 1u.
Totaal 6u.
12 potongan
Ingrediënten
Persiapkan daun bambu
-
daun bambu besar30
-
minyak sayur sedikit
kacang rebus
-
kacang tanah mentah rendam dalam air garam selama 3 jam, tiriskan300 g
-
air1300 g
nasi ketan
-
minyak sayur80 g
-
kecap asin1 sdm
-
garam1 ½ sdt
-
gula20 g
-
beras ketan rendam selama 2 jam, tiriskan600 g
Merakit dan Memasak
-
air800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 12 potongan
Natrium
7658.2 mg
Eiwitten
134.9 g
Calorieën
19390.3 kJ /
4638.8 kcal
Vetten
221.4 g
Vezels
22.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
550.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bakcang
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sup Sayur Kuning
50 Min
Creamy Penne Salmon
25 Min
Tumis Domba dengan Sohun
20 Min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 Std. 25 Min
Pulut Pagi
4 Std. 40 Min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 Std. 35 Min
Pasta Ragout Sayur
Keine Bewertungen
Pasta dengan Sayuran
Keine Bewertungen
Nasi Ham Pakchoy
Keine Bewertungen
Bubur Vegetarian
35 Min
Bubur Sapi dan Jagung
35 Min
Bubur Ayam Goji Berry
20 Min