Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g de vin rouge
- 600 g de sucre roux
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 bâton de cannelle
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 0 g
Alternatieve recepten
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
Pain plat aux poires et au fromage de chèvre
3h
Gâteau de riz gluant végan à la mangue
11h
Couronne glacée meringue-framboise
Geen beoordelingen
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20 min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
Geen beoordelingen
Fettuccine tricolores à la norma
1 Std.
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min