Apparaten en Accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
34.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zachte graanrepen
1u.
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Beef laab
1u. 5min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Pindakaas
5min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.