Apparaten en Accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemonade
5min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Sautéing Chicken Strips
Geen beoordelingen
Cooking Long Pasta
Geen beoordelingen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1u. 15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3u. 45min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
CA Digital Flipbook #1
2u.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Gut Immunity Shot
5min