Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
TM6

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Pink Sorbet

  • 150 g sugar
  • 500 g frozen strawberries, hulled
  • 75 g ripe banana, cut into pieces
  • 2 tsp lemon juice

Pineapple Carpaccio

  • 1 pineapple, fresh, cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
  • mint leave, fresh, to garnish (optioneel)
    of basil leaf, fresh, to garnish (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
757 kJ / 181 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
39 g
Vetten
0.4 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
3.2 g
Natrium
3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten