Apparaten en Accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Oven Mushroom and Beef Burger
1u.
Caramel toffees
Geen beoordelingen
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1u. 5min
Ghostly Pizza
2u. 10min
Lemon Ginger Sour
15min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1u. 45min
S'mores Dip
Geen beoordelingen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1u. 30min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Chickpea soup (Revithia)
Geen beoordelingen
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min