Salada de beterraba e cenoura à brasileira

Salada de beterraba e cenoura à brasileira

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 doses

Ingrediënten

  • cenoura
    300 g
  • beterraba crua cortada em pedaços (3x5 cm aprox.) que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    300 g
  • alface romana cortada em fatias que caibam no bocal da mandolina Bimby®
    100 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    40 g
  • vinagre branco
    20 g
  • azeite
    60 g
  • sal
    1 c. chá de
  • raspa de limão
    2 c. chá de
  • sumo de laranja (½ unid. aprox.)
    40 g
  • xarope de agave
    20 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • flocos de malagueta seca
    ½ c. chá de
  • manjericão só as folhas picadas
    2 c. sopa de
  • cebolinho cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 694 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 941.8 kJ / 225.1 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 21.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...