Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Penne with mussels
Keine Bewertungen
Creamy Pea Soup
40 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Clams marinières
30 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Confetti Rice
45 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Mushroom sauce
20min