Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30min
Pumpkin Seed Butter
35 menit
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Raspberry and lime sorbet
10 menit
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Caramel ice cream
9h
Steamed Chocolate Lava Cakes
2u. 55min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10 min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Brioche Buns
2h