Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g Granny Smith apple, unpeeled, quartered and cored
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut into pieces (approx. 4 cm x 4 cm and 7 cm long).
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tip)
- 80 g vegetable oil
- 50 g Greek yoghurt
- 15 g Dijon mustard
-
15
g apple cider vinegar
of 15 g red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed prawns or scallops
20 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Avo and egg spread
35 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1j
Fennel, asparagus and camembert salad
30 menit
Mango, coconut and lychee icy poles
7 Std. 45 Min
Zesty avocado with crab
10 min
Cashew bread French toast
1h 40min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 menit
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min