Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g Granny Smith apple, unpeeled, quartered and cored
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut into pieces (approx. 4 cm x 4 cm and 7 cm long).
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tip)
- 80 g vegetable oil
- 50 g Greek yoghurt
- 15 g Dijon mustard
-
15
g apple cider vinegar
of 15 g red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1u. 15min
Chicken Waldorf salad
40min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Layered Mexican Dip
25min
Stewed prunes
55 min
Mystery soup
45 min
Mexican scrambled eggs
20 Min
Creamy tomato and basil soup
30min