Apparaten en Accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1u. 25min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1u. 30min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Tiramisu
5u. 20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3u. 40min
Sticky Toffee Pudding
Geen beoordelingen
Steamed Carrot Cake
Geen beoordelingen
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Caramel toffees
Geen beoordelingen
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2u. 30min