Apparaten en Accessoires
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
8 porties
Ingrediënten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
667.9 kJ /
159.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
41.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forelmousse
5 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Eendenlever
33 Std.
Koffielikeur
40 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.
Aalsterse Vlaai
1 Std.