Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte à cake
-
100
g de chocolat au lait, en morceaux
of 100 g de chocolat noir, en morceaux - 80 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à café d'extrait de vanille
- 4 œufs
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Réalisation du glaçage rocher
-
35
g de noisettes, torréfiées
of 35 g d'amandes décortiquées -
225
g de chocolat au lait, en morceaux
of 225 g de chocolat noir, en morceaux - 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2648 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Spritz au chocolat
50min
Sablés viennois
45 min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Napolitain
4h 20min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Praliné maison rapide
1h
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min