Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 7150 kJ / 1694 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 304 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Pâte à pizza
1h
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche tressée
14h 40min
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Pains batbout marocains
1h
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Baguette tradition
15h 25min