Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon curd
- 85 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 huevos (L)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 40 g de zumo de limón
Tartaleta de hojaldre
- 1 huevo
- 1 cucharada de leche
- 500 g de masa de hojaldre, rectangulares (2 láminas)
- 1 - 1 ½ cucharadas de azúcar
Relleno y montaje
- 600 g de nectarinas (con piel y sin hueso), en mitades verticales
- 250 g de queso mascarpone, frío
- 80 g de nata (35% de grasa), fría
- 1 ½ cucharadas de pistachos pelados, en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Aguja de cerdo con piña y naranja
2h
Pastel dulce de maíz
1h 30min
Rollos de semillas de amapola
2 Std. 30 Min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Berry curd (Espesar)
20min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min