Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g água
- 15 g azeite
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 550 g farinha tipo 65
- 10 g sal
- 110 g azeitona verde s/ caroço
- 1 c. chá de orégãos
- ½ laranja, só a raspa
- Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Risoto à milanesa
25 dk
Panquecas japonesas (Okonomiyaki)
30 min.
Risoto
30 min.
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4h
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 Min
Risoto de alcachofra
30 min.
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Pãezinhos aromatizados
2h
Coroa recheada
1 godz. 50 min
Pão de nozes
1h 55min
Bruschettas de tomate e ricota
25 dk
Focaccias
2h