Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g água
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 500 g farinha tipo 65
- 10 g sal
- Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 40 g azeite
- 15 g vinagre balsâmico
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de mostarda
- 65 g espinafres baby
- 100 g corações de alcachofra em conserva partidos em quartos
- 100 g pimento vermelho em conserva cortado em pedaços
- 150 g fatias de presunto
- 250 g queijo mozarela fatiado (2 unid. aprox.)
- 120 g cebola roxa cortada em lâminas finas
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 1668 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 193 g
- Vetten
- 63 g
Alternatieve recepten
Focaccias
2h
Pão de ervas aromáticas
1h 40min
Achar de beringela
1h 25min
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Pão de piza
1h
Megassanduiche com pão de alho
Geen beoordelingen
Focaccia recheada
1h 25min
Ponche tropical
Geen beoordelingen
Creme de alho
1h 10min
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1h
Geleia de alho e malagueta
5h
Coroa recheada
1h 50 min