Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g mleka
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g, patrz wskazówka) - 600 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 łyżeczki soli
- olej, do natłuszczenia
- woda, do gotowania (ok. 2 l)
- 5 łyżek sody oczyszczonej
- sól morska, gruboziarnista, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 261.6 kJ / 62.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 405.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzowe łódeczki w dwóch wariantach
1 Std. 30 Min
Warkocze orzechowe
2 Std.
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2 Std.
Wytrawne ciasteczka parmezanowe
1 godz. 25 min
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM6)
20 min
Focaccia z ziemniakami i rozmarynem (z osłoną noża miksującego 2.0)
2h 45 min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2h 50min
Pieczone oponki à la pizza
1 Std. 30 Min
Paluszki z serem i ziołami
40 min
Chlebek-choinka do odrywania
2h 10 min
Rozeta pizzowa do odrywania
1 godz. 45 min
Imprezowy pierścień z szynką i serem
2 Std.