Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
35 min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2 Std.
Muffin di patate dolci con noci
1h
Plumcake all'arancia
1h
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1h 20min
Pane alla zucca con uvetta
19h
Focaccia alle carote
3h 30 min
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.