Apparaten en Accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
12 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
216.3 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
866.4 kJ /
207.1 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
16.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Roze roerei
15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Pudding
15min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
BBQ-saus
20min
Klassieke sabayon
15min