![Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68e40c52-77c3-41a1-89a0-27285c813cb6/Derivates/3ac44f94-b130-4737-9318-b21fe718816d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink Sorbet
- 5 oz sugar
- 16 oz frozen strawberries, hulled
- 2 ½ oz ripe banana, cut into pieces
- 2 tsp lemon juice
Pineapple Carpaccio
- 1 fresh pineapple, cut vertically into 4-6 spears, core removed
-
fresh mint leaves, to garnish
(optioneel)
of fresh basil leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Red Berries and Yogurt Smoothie
5min
Quick Fruit Sorbet
10 Min
Green Smoothie
10 Min
Fruit Ice Cream
5min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Chicken and Farro Harvest Salad
1hod. 45min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1hod.
Floating Islands
40min
Chocolate Pistachio Brownies
45 Min
Blackberry Frozen Yogurt
12h 5min