Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
8 portions

Ingrediënten

Pink Sorbet
  • sugar
    5 oz
  • frozen strawberries hulled
    16 oz
  • ripe banana cut into pieces
    2 ½ oz
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed
    1
  • fresh mint leaves (optioneel) to garnish
    fresh basil leaves, to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 181 kcal / 757 kJ
Eiwitten 1 g
Vetten 0.4 g
Koolhydraten 39 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 0 g
Natrium 3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...