Apparaten en Accessoires
Vegan baklava
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 40min
25 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1002 kJ /
239.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Kimchi mac&cheese
50min
Gevulde vis
1u. 50min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Pindakaas
5min