Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- di olio extravergine di oliva per ungere
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto in polvere -
½
cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
of 1 bustina di lievito secco - 500 g di farina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura e finitura
- farina q.b. per spianare
-
200
g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
of 200 g di olive, di qualsiasi varietà, denocciolate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane a torciglione veloce
40 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Muffin al cioccolato con il Egg poacher
40 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Pasta con ajvar e porro
30 Min
Cake al limone
1h 5min