Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- 120 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 50 g Marsala-Wein, süß
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 EL Sahnesteif
- 250 g Mascarpone
- 50 g Zucker
- 2 EL Kakaopulver
- Mokkabohnen zum Verzieren
- Schokoladenraspeln zum Verzieren
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Erdbeer-Rolle
5h
Himbeer-Törtchen
2u. 40min
Nuss-Striezel
2h 10min
Tiramisu-Torte
5h
Schwarzwälder Kirschrolle
1h 30min
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30 min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30 min
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Schoko-Biskuitrolle
14 Std.
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15min
Striezel mit Nutella®
1h 45min