Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
- 175 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 175 g wody
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
Ciasto właściwe (dzień 2.)
- 175 g wody, zimnej
- 325 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- olej, do natłuszczenia
- 2 łyżeczki soli
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
- 5 - 10 kostek lodu lub pół szklanki wody (ok. 100 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1263.2 kJ / 301.9 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 1.5 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 780 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45min
Chleb tygrysi
4 godz.
Kajzerki
15 godz. 45 min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14 Std. 30 Min
Bułki orkiszowe
23 Std. 40 Min
Chleb wenecki na zakwasie
17h 10min
Chleb pszenny na zakwasie
15 godz.
Pumpernikiel
43 godz.
Bagietki rustykalne
15 godz.
Chleb litewski na miodzie
30 godz.
Chrupiące paluchy z ziarnami
4h 45 min
Dyniowy chleb na zakwasie
18 Std. 20 Min