Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1275 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5752.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cebolla dorada (200 g)
20 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 Min
Champiñones dorados (300 g)
25min
Pimientos dorados (400 g)
25min
Verduras pochadas para guisos o sopas
25min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 Min
Cebolla caramelizada (100 g)
25min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2h 35min
Chalota dorada (100 g) en cuartos
20 Min
Chalota caramelizada (100 g) en cuartos
25min
Pimientos dorados (100 g)
15 Min