Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1275 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5752.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 Min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Pimientos dorados (400 g)
25min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1h 15 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 godz. 50 min
Ensalada mixta con langostinos al ajillo
15 Min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 Min
Langostinos dorados
15 Min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40 Min
Dorada a la sal con verduras, pesto de hierbas y vinagreta de naranja
1 Std.
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1h 30min