Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Schmandmischung und Fertigstellung
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 600 g Schmand
- 600 g Sahne
- 2 EL Zimt-Zucker-Mischung
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2315 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7 Std. 15 Min
Russischer Zupfkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Apfel-Käsekuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7h 30 min.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2h 30min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3h 30min