Apparaten en Accessoires
金桔蘿蔔泥蕎麥麵
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)160 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋150 克
-
水1600 克
-
蕎麥麵200 克
-
金桔 切半2 顆
-
柴魚片 適量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1813.3 mg
Eiwitten
15.9 g
Calorieën
1694.8 kJ /
405.5 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
80 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亞洲冷麵大集合
10 recepten
Taiwan
Taiwan