Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesauce
- 500 g Milch
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Nussbuchteln und Fertigstellung
- 20 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 5 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 40 g Haselnüsse
- 50 g Walnusshälften
- 60 g Milch
- 10 g frische Hefe, zerbröselt
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 180 g Mehl
- 5 g Lavendel, frisch
- 2 Vanilleschoten, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- 120 g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 91 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30 min
4-Käse-Tortellini mit Salbei-Butter
3h 30min
Beeren-Amarettini-Tarte
3h
Eierlikör-Birnen-Plunder
2 Std. 45 Min
Vanillepudding
15min
Apfel-Walnuss-Küchlein
50min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Mini-Germknödel mit Mohnzucker und Vanillesauce
45min
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15 min
Bombardino-Kuchen
4h 30 min
Kürbiskuchen aus den Varoma® Förmchen
50min
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6 godz. 10 min