Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesauce
- 500 g Milch
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Nussbuchteln und Fertigstellung
- 20 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 5 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 40 g Haselnüsse
- 50 g Walnusshälften
- 60 g Milch
- 10 g frische Hefe, zerbröselt
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 180 g Mehl
- 5 g Lavendel, frisch
- 2 Vanilleschoten, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- 120 g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 91 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies für die Varoma® Förmchen
50min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12h
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6h 10min
Apfel-Gugelhupf
2h 30 min.
Schoko-Pudding
30min
Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
35min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7h
Spinatpastete mit Ei
2h 30 min.
Schokoladenpudding
15min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min
Sahne-Grießpudding
20min