Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
-
½
Bund Thymian, frisch, Blätter abgezupft
of ½ Bund Zitronenthymian -
10
g Honig
of 10 g Agavendicksaft - 10 g Aceto balsamico
- 150 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Fleur de Sel, nach Bedarf
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 986 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktailsauce
5min
Kräuterbutter
5min
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Pizzasauce
35 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Knoblauchsauce
10min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15 min
Balsamico-Dressing
10min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min