Compatibele versies
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Groene salade
- 120 - 150 g komkommer, in schijfjes (2-3 mm)
- 40 g rucola
- 40 g verse bladspinazie
- 2 - 3 takjes verse dille, enkel de bladeren
-
2 - 3
takjes verse munt, enkel de bladeren
of 2 - 3 takjes verse basilicum, enkel de bladeren - 60 g rode uien, gehalveerd
- 50 g extra vergine olijfolie
- ¼ - ½ tl gemalen koriander
- 1 el witte azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 2 - 3 snuifjes suiker
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Gepocheerde eieren en opbouw
- 2 - 3 takjes verse dille, enkel de bladeren
- ½ - 1 teentje knoflook
- 250 - 300 g Griekse yoghurt
- 4 - 6 snuifjes zout
- 1700 g water
- 50 g witte azijn
- 4 eieren
- 3 eetlepels boter
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- ½ - 1 tl gedroogde chilivlokken
- ½ tl sumak (optioneel)
- 2 - 4 el microgreens (optioneel)
- wit brood, getoast, om op te dienen
- verse dille, enkel de bladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 903.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegrilde zeevruchten plank
Nessuna valutazione
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nessuna valutazione
Vegetarische bruine rijst
40min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Hornazo
Nessuna valutazione
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Aardbeien curryketchup
Nessuna valutazione
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min