Fiskerogndip (Taramasalata)

Fiskerogndip (Taramasalata)

Geen beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
8 porsjoner

Ingrediënten

  • hvitt brød, tørt (ca. 1 dag gammelt brød), uten skorpe, delt i biter (ca. 3 cm)
    150 g
  • vann
    200 g
  • løk, gul (optioneel)
    20 g
  • lakserogn
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)
    20 g
  • olivenolje
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 3 g
Calorieën 387 kJ / 92 kcal
Vetten 5 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen