Apparaten en Accessoires
Fiskerogndip (Taramasalata)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
8 porsjoner
Ingrediënten
-
hvitt brød, tørt (ca. 1 dag gammelt brød), uten skorpe, delt i biter (ca. 3 cm)150 g
-
vann200 g
-
løk, gul (optioneel)20 g
-
lakserogn50 g
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)20 g
-
olivenolje30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
3 g
Calorieën
387 kJ /
92 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postkort fra Hellas
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Persillepesto med stekt rød pepper
Geen beoordelingen
Bønnedip med soltørket tomat
Geen beoordelingen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Kewpie-majones
Geen beoordelingen
Obatzter (ostepålegg)
Geen beoordelingen
Ovnsbakt paté
3u.
Svart tahini- og rødbethummus
Geen beoordelingen
BBQ-saus
Geen beoordelingen
Enkel urtesaus
Geen beoordelingen
Glutenfri brødsaus
Geen beoordelingen
Enkel kalkunsaus
Geen beoordelingen