Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 kolby kukurydzy, pokrojone na 3-4 kawałki (patrz wskazówka)
- woda, do poziomu max (2,2 l)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 275.3 kJ / 65.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 11.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Kompot wiśniowy
35min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Rumienienie kiełbasy
20min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Rumienienie bakłażana
30min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25min