Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 kolby kukurydzy, pokrojone na 3-4 kawałki (patrz wskazówka)
- woda, do poziomu max (2,2 l)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 275.3 kJ / 65.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 11.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Obieranie i gotowanie młodych ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min