Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade, in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker, zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gezouten-Karamelijs
14h
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25 min
Hollandaisesaus
15min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 min
Chocoladetruffels
2 godz. 45 min