Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade, in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker, zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Kerstman macarons
3sa 20 dk
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Marsepein halve maan koekjes
30 min
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Frangipanetaart
1h 25min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Quinoasalade
40 min
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min