Apparaten en Accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
408.7 kJ /
97.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tosti met cottage kaas
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Profiteroles
2h
Crème karamel (flan)
5h 30min
Hollandaisesaus
15min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Levercake
1h 50min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min