Apparaten en Accessoires
Paastuin
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 25min
10 stuks
Ingrediënten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12.3 g
Calorieën
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
87.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Bessenmix-yoghurt
12u. 15min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Koekjes met chocoladechips
50min