Compatibele versies
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
- 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 850 g de agua
- 350 g de papas cambray
- 75 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de pasitas, cualquier tipo
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 10 g de piñones
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de chile rojo
- 2 pizcas de sal, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2266.7 kJ / 541.8 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 2356.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze (dip de berenjena)
25min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Guarnición de verduras
40min
Sopa fría de curry rojo
10min
Tagliatelle con pesto de chícharo y huevos poché
30min
Gumbo de marisco
1u. 30min
Ensalada de papas con aliño alemán
1u. 25min
Camarones estilo Hunan
20min
Pollo a la Cubana
40min
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30min
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Pollo asado con verduras
1u. 10min