Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
TM6

Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
  • 1 ½ cdita de sal, al gusto
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 850 g de agua
  • 350 g de papas cambray
  • 75 g de cebolla, en mitades
  • 20 g de aceite de oliva
  • 300 g de jitomate, en cuartos
  • 15 g de pasitas, cualquier tipo
  • 50 g de aceitunas negras deshuesadas
  • 10 g de piñones
  • 10 g de alcaparras
  • ½ cdita de chile rojo
  • 2 pizcas de sal, al gusto

Voeding
per 1 porción
Calorieën
2266.7 kJ / 541.8 kcal
Eiwitten
47.7 g
Koolhydraten
48.6 g
Vetten
18.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Vezels
7.8 g
Natrium
2356.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten