Apparaten en Accessoires
Vegansk baklava
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 40min
25 stykker
Ingrediënten
-
rå pistacienødder, usaltede200 g
-
sukker200 g
-
valnødder, uden skal150 g
-
kanel, stødt plus 1 spsk ekstra til siruppen1 tsk
-
olivenolie200 g
-
filodej (ca. 8 ark, hver 33 cm x 46 cm)350 g
-
vand150 g
-
ahornsirup100 g
-
appelsinskal revet (af 1 appelsin)1 spsk
-
rosenvand2 tsk
-
citronsaft2 tsk
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1002 kJ /
239.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegansk bagning
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chokoladecreme
1u. 20min
Kaffesmåkager
Geen beoordelingen
Tiramisusmåkager
Geen beoordelingen
Æble-ingefærfigurer
Geen beoordelingen
Passionsfrugtkage med fersken
Geen beoordelingen
Mascarpone-karamelkage
4u. 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Geen beoordelingen
Vegansk no bake-kiwikage
Geen beoordelingen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Geen beoordelingen
Fersken i hvidvinssirup
Geen beoordelingen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Geen beoordelingen
Fruktgeléer
Geen beoordelingen