Bacalao

Bacalao

4.8 6 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 50u.
4 porsjoner

Ingrediënten

  • klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter
    400 g
  • oliven, svart
    100 g
  • hvitløksfedd
    6
  • rød chili, fersk uten frø
    1
  • olivenolje
    100 g
  • tomatpuré
    4 ss
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • poteter type mandel, i 1 cm skiver
    300 g
  • fennikel i 1 cm skiver, uten rot
    1
  • løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porsjoner

Natrium 29154.6 mg
Eiwitten 273.8 g
Calorieën 11608.4 kJ / 2774.5 kcal
Vetten 122.5 g
Vezels 33.4 g
Verzadigd vet 17.5 g
Koolhydraten 145.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen