Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus

4.5 8 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porsjoner

Ingrediënten

Fiskeboller
  • torskefileter, uten skinn ferske, delt i små terninger (2 cm x 2 xm), plassert i fryseren i 15 min.
    600 g
  • salt
    10 g
  • eggehvite
    1
  • potetmel
    2 ts
  • melk
    400 g
  • solsikkeolje til smøring
  • vann
    600 g
  • poteter små
    400 g
Hvit Saus
  • helmelk
    400 g
  • maisstivelse
    20 g
  • salt
    ½ ts
  • pepper, malt
    ½ ts
  • smør
    1 ss
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
    ½ ts karripulver

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porsjoner

Natrium 5835.9 mg
Eiwitten 146.6 g
Calorieën 6355.3 kJ / 1519 kcal
Vetten 44.2 g
Vezels 11.1 g
Verzadigd vet 24.3 g
Koolhydraten 132.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen