Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate e maracujá
- 170 g chocolate de leite partido em pedaços
- 75 g polpa de maracujá s/ açúcar
- 15 g açúcar
- 30 g manteiga s/ sal
Macarons roxos
- 210 g açúcar
- 110 g amêndoa s/ pele
- 100 g claras de ovo (ver dica)
- Corante alimentar em gel roxo (ver dica)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 386.2 kJ / 92.3 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 11.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines de rabanete e queijo de cabra fresco
20 min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2h 30 min
Mosaico de salmão
Geen beoordelingen
Chocolate de três manteigas
1óra 40p
Macarons de coco com ganache de coco
2h 30 min
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2h 30 min
Tarte de marmelo
50 min
Trufas de rum e canela
45 min
Bombons de morango
35 min
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2h 30 min
Macarons passo-a-passo
1h 30 min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2h 30 min