Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reibekuchen-Boden
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Ei
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
Spinatcreme und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rahmspinat, TK, in Pellets
- 200 g Crème fraîche
- 4 Eier
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
- ¼ TL Muskat
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Sahne-Meerrettich
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1h
Kräuterkuchen
2h
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min