Sup Mi Ramen Jepang

Sup Mi Ramen Jepang

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 50min
4 porsi

Ingrediënten

  • samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit disayat
    400 g
  • siung bawang putih
    3
  • minyak wijen
    10 g
  • shoyu (kecap asin Jepang)
    60 g
  • air
    2000 g
  • pasta kaldu ayam (lihat tips)
    3 sdt
  • cuka hitam
    1 sdt
  • jahe segar iris-iris (3 mm)
    2 cm
  • pasta miso
    50 g
  • telur
    2
  • bayam muda segar
    100 g
  • mi kering ramen
    270 g
  • lembaran nori robek menjadi 4 bagian
    1
  • biji jagung manis, kalengan
    4 sdm
  • daun bawang iris tipis-tipis, untuk hiasan
    2
  • biji wijen panggang, untuk hiasan
    2 sdt

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 1249.3 mg
Eiwitten 31.5 g
Calorieën 1860.2 kJ / 442.9 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 24.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen