Apparaten en Accessoires
Sambal Cabai Merah
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
1060 gram
Ingrediënten
-
cabai merah kering (besar)10
-
kemiri (lihat tips)10
-
air panas untuk merendam
-
bawang merah potong bagi dua600 g
-
siung bawang putih10
-
kunyit segar dikupas (lihat tips)5 cm
-
terasi (lihat tips)1 sdm
-
minyak kacang150 g
-
udang kering (lihat tips)80 g
-
gula60 g
-
garam2 sdt
-
pasta asam jawa60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1060 gram
Eiwitten
71.2 g
Calorieën
9878.8 kJ /
2352.1 kcal
Vetten
169.9 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
139 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kondimen Asia
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Steak Sauce
Geen beoordelingen
Sambal Petis
25min
Sambal Ijo
20min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Dadak
10min
Sambal Cibiuk
10min
Sambal Asam Udeung Aceh
10min
Sambal Kecap
10min
Selai Kacang
5min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Geen beoordelingen
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min