Compatibele versies
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube, for water bath
- 60 g sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 300.1 mg
Alternatieve recepten
Crêpes Suzette
1h 20 min
White chocolate and pistachio madeleines
4ωρ. 35 λεπτ.
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20p
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30 min
Whole Apple Jam
4 Std.
Peach and Almond Ice Cream
8 Std. 10 Min
Blackberry Port Granita
6h 30 min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20p
Deathly gravestone cake
2h 30 min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20 min
Steamed Scrambled Eggs
30p
Blackberry Frozen Yogurt
12hod. 5min