Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corona de Pavlova
- 250 g de azúcar
- 200 g de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
- 1 cdita de vinagre blanco
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 10 g de fécula de maíz
Coulis de frambuesa
-
200
g de frambuesas
of 200 g de frambuesas congeladas - 100 g de azúcar
- 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 - 4 higos, para decorar (optioneel)
- 1 granada, desgranada
- hojas de menta frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema batida insuperable
30min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Helado de caramelo y sal TM6
14h
Betún de ganache de chocolate
12h
Roles de canela
2h 30min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20 min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 godz.
La Pavlova despeinada
4h
Stollen
1h 20 min
El mejor pavo navideño
4h 40min
Ganache de chocolate
35min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min