Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corona de Pavlova
- 250 g de azúcar
- 200 g de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
- 1 cdita de vinagre blanco
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 10 g de fécula de maíz
Coulis de frambuesa
-
200
g de frambuesas
of 200 g de frambuesas congeladas - 100 g de azúcar
- 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 - 4 higos, para decorar (optioneel)
- 1 granada, desgranada
- hojas de menta frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4h 40min
Tiramisú
3ωρ. 15 λεπτ.
Merengue
15min
La Pavlova despeinada
4h
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Crème brûlée de café TM6
15min
Merengue italiano
20 Min
Merengue francés
10 min
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min
Pavlovas con frutos rojos
2 godz.
Curd de limón TM6
20 Min
Fruit cake
4h