Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 papryczek chili jalapeño, świeżych (patrz wskazówka)
- 60 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
-
30
g sera cheddar
of 30 g sera żółtego -
15
g bułki tartej
of 15 g panierki panko - 120 g cebuli, przekrojonej na pół
- 90 g kostek boczku
- 20 g oleju
- 450 g serka kremowego, śmietankowego, podzielonego na kawałki
- 220 g serc karczochów, w oleju, odsączonych
- 100 g majonezu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 346.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybki gulasz z chorizo i fasoli
20min
Shakshuka z ciecierzycą i boczkiem na Varomie
40min
Zupa bryndzowa
45min
Salsa z pomidorów i kolendry
1h 5min
Pistacjowe chantilly
4h 40min
Espresso tonic
5min
Bakłażan (sous-vide) z miso (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 45 min
Mac'n'cheese z chorizo i papryką
50min
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1h
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Nachos z chili i serem
45min